Спечели достъп до Алфата на Heroes of the Storm

Автор: forge | 17/12/2017 01:01 162 0
Ъпдейт: Крайният срок за записване е изместен за 21:50, неделя!
Линк към стриймът, на който ще се проведе тегленето: http://www.twitch.tv/sarconick.
Преди време бях обещал да досаждам на Blizzard ако могат да осигурят достъп до Алфата на играта на някои от вас и след дълго чакане на отговор от тяхна страна, най-накрая ми отговориха с добра новина! Blizzard обещаха да дадат достъп на до 5 души. Двама от тях решихме да подберем ние - единият е Neltharaku, затова, че е модератор в сайта и преди време публикуваше теми и превеждаше информация за героите, а другия е radiance, който стриймва и има богат опит с МОБА игрите. И така остават 3 достъпа, които ще раздадем на случаен принцип на някои от вас.

Запис за участие

За да се запишете за участие, трябва да имате регистрация в сайта и да напишете като коментар под тази статия защо заслужавате да спечелите. Записването ще продължи до неделя, 21:50 часа.

Тегленето

От всички коментари ще бъдат избрани само 3-ма, на случаен принцип, посредством random.org на стрийм, към който ще дадем линк по-късно. Стриймът ще започне около 22 часа в неделя. Може да следите и нашата фейсбук страница, където ще Ви информираме малко преди да започне. Списъкът с всички записали се ще бъде разбъркан 3 пъти, като на всяко разбъркване първият паднал се ще бъде определен за победител. Вероятно сте наясно, че ключове няма, затова ще се свържа с победителите на лично съобщение в сайта, като трябва да ми дадат e-mail, battle tag и имената си, с които са се регистрирали в Battle.net. Информацията ще бъде препратена на Blizzard и те ще Ви активират достъп до Алфата до няколко дни. Успех на всички!

Коментари (0)


Влезте в профила си, за да добавите коментар.

Подобни статии

The Crew 2
5
26/09/2018 09:10