Blizzard ни представят Артифактите

Автор: forge | 17/12/2017 01:01 185 0
Както в предишната статия за промените по Левелинга и Прогреса ни бяха обещали, Blizzard ни разкриват и идеята зад Артифактите.

Какво са Артифактите?

Когато играчът достигне 15-ти левел, ще отключи слот за Артифакти. В тези слотове ще имате възможност да добавяте Артифакти, които могат да бъдат под формата на Камъни, Реликви и т.н., които Ви дават възможност да подобрявате героите си и да променяте целия им начин на игра, както и ще има за какво да си харчите събраното с тежък труд злато.

Отключване на Артифакти и слотове за Артифакти

Първият Ви Артифат и слот за Артифакт ще отключите, когато достигнете 15-ти левел. Със злато ще можете да отключите още два допълнителни слота в процеса на игра. Тези два слота са познати като Relic и Trinket слотове. Струват 2,000 злато всяко и могат да бъдат отключвани в избрана от играча последователност.


Ъпгрейд на Артифактите

Артифактите и техните атрибути ще стават все по-силни като ъпгрейдвате индивидуални им левели, като техния максимален левел е 10-ти. За да закупите първият левел на артифакт, ще Ви струва 100 злато, а всеки следващ допълнителни 100 злато. Иначе казано - ако Артифакт е 1-ви левел, за да вдигнете втори, ще Ви трябват 200 злато, за трети - 300 злато и т.н.


Gems, Relics и Trinkets

Това е списък с някои от Артифакти, за да добиете по-голяма представа за техните възможности.Gem Slot- Bold Amethyst - Увеличава максималната кръв с 1.5% за Ранк, до максимум 15% на 10-ти Ранк.- Brilliant Topaz - Увеличава щетата на уменията с 1% за Ранк, до максимум 10% на 10-ти Ранк.- Nexus Sapphire - Дава щит равен на 1% от максималната кръв на героя за Ранк, до максимум 10% на 10-ти Ранк. (Щитът се възобновява след като играчът не е получавал демидж за средно 8 секунди).- Primal Ruby - Увеличава щетата на основната атака с 1% за Ранк, до максимум 10% на 10-ти Ранк.- Royal Diamond - Редуцира времето за изчакване на магиите (cooldowns) с 1% за Ранк, до максимум 10% на 10-ти Ранк.- Skyfire Emerald - Увеличава скороста на основната атака с 1% за Ранк, до максимум 10% на 10-ти Ранк.Relic Slot- Alexstraza's Scale - Увеличава регенерацията на кръвта с 0.1% за Ранк, до максимум 1% на 10-ти Ранк.- Nathrezim Blood Orb - Основната атака възстановява 1% кръв за Ранк, до максимум 10% на 10-ти Ранк.- The Coin - Увеличава регенерацията на мана с 0.1 мана в секунда за Ранк, до максимум 1 мана в секунда на 10-ти Ранк.- Worldstone Shard - Увеличава щетата срещу миниони и сгради с 1.5% за Ранк, до максимум 15% на 10-ти Ранк.Trinket Slot- Goblin Jumper Cables - Намалява времето за изчакване за съживяване с 2% за Ранк, до максимум 20% на 10-ти Ранк.- Khaydarin Amulet - Увеличава максималната мана с 4% за Ранк, до максимум 40% на 10-ти Ранк.- Riding Crop - Увеличава скороста, когато яздите с 2% за Ранк, до максимум 20% на 10-ти Ранк.- Wirt's Leg - Увеличава скороста за движение с 0.5% за Ранк, до максимум 5% на 10-ти Ранк.

Награди за играчите, които продължават да играят в Алфата

Играчите, които продължават да играят Алфата на играта и са поне 5-ти левел, ще получат допълнително злато базирайки се на левела им.


Коментари (0)


Влезте в профила си, за да добавите коментар.

Подобни статии

The Crew 2
6
29/10/2018 09:46