Промени по системата за прогреса и наградите

Автор: forge | 17/12/2017 01:01 176 0
Промени по системата за прогреса и наградите
Със следващия пач ще бъдат вкарани много промени по Левелинг системата, Hero куестовете, профилите на играчите и още много други. Повечето от промените са направени главно от предложенията на играчите в официалните форуми, за което Blizzard благодарят.

Профил на играча

Веднага с влизането в игра ще забележите промени по лентата от системата за Левелинга, и че иконите за наградите са премахнати.

Промени по системата за прогреса и наградите

Може да отворите профила си като кликнете на портрета на героя, който се намира в горния десен ъгъл на началния екран. Там може да откриете текущият Ви левел, портретите на героите са преместени в горната част на екрана, и няколко допълнителни таба са добавени от лявата страна, които могат да се ползват за навигация в профила.Hero Progress - чрез него може да проследите Експириънс точките и наградите, които сте спечелили като сте играли с определен геройRewards - чрез него може да видите кои от наградите, които се печелят от вдигането на левели сте отключили и кои тепърва Ви предстоят да отключите.Daily Quests - в този раздел може да видите какви куестове имате за деня.Profile Summary и Match History са спрени за Алфа теста.

Промени по системата за прогреса и наградите

Прогрес и награди

В новия пач Hero Quests раздела е преименуван на Hero Progress, а Hero Quests е заменен с Hero Levels. Hero Progress раздела е този, от който може да проследите всички герои като вдигате XP, вдигате им левела и отключвате нови награди. В предишни версии на играта Hero Quests (куестовете на героя) можеха да се извършват само в Versus games (игра срещу реални играчи). Благодарение отново на мнението на играчите, това ограничение ще бъде премахнато. В новия пач експириънс точките, които печелите след изиграване на Cooperative или Versus игра ще се отчитат не само през целия прогрес на левела на героя, но и в прогреса на героите, които сте ползвали в мачовете. Иначе казано, вече няма да трябва да достигнете първо до 10-ти левел с Leveling системата, за да започнете да вдигате левели на любимия си герой. Вместо това, ще започнете да печелите XP за прогреса на героя си още с първата игра.

Качване на левели и награди

Промени по системата за прогреса и наградите

В новия пач допълнителния слот за седмичната ротация е изместена от 7-ми левел на 8-ми. С тази промяна е добавен и втори слот, който се отключва на 10-то ниво. Това означава, че героите в седмичните ротации вече ще бъдат седем. Играчите са повдигнали въпроса и за награди след 10-ти левел, затова от сега нататък при достигане на 12-ти левел ще получите 2,000 злато, а на 20, 25, 30 и 35 - по 3,000 злато! Ако сте забелязали наградата "Artifacts" за 15-ти левел, повече информация ще получим за това в следващите дни.

Дневни куестове и злато

Промени по системата за прогреса и наградите

В новия пач ще печелим злато за всяка приключена игра в Cooperative или Versus. Всяка Cooperative ще Ви дава по 10 злато, докато в Versus игра по 40 злато за победа и 10 за загуба. Вече Daily куестовете ще могат да бъдат извършвани и в Cooperative и Versus игри, вместо както беше досега - само в Versus игра. С тази промяна, обаче, настъпват и промени по златото, което ще печелим от дневните куестове. Вече вместо да получава по 250 или 500 злато за извършен куест, ще получаваме само 200.

Екранът за приключена игра

Промени по системата за прогреса и наградите

Преработен е и екранът, който се появява при приключена игра. Вече съдържа много повече информация.Коментари (0)


Влезте в профила си, за да добавите коментар.

Подобни статии

The Crew 2
6
29/10/2018 09:46