Промените в следващия пач

Автор: forge | 17/12/2017 01:01 184 0
На Q&A стрийма Blizzard разкриха какво ново може да очакваме от следващия пач. Както вече писахме, Murky е новият герой, който ще бъде добавен в играта, половината от героите ще получат промени по Талант системата, Illidan е преправен, както и промени по интерфейса.
Murky - най-новият геройЛюбимият на всички Murloc е добавен в играта.
C0r3oyS.pngc2bzzER.pnghgtZt5C.pngftQVWRO.png3mySbVL.pngwrphECo.pngR1fhbU1.pngW0f0PWJ.pngLe0fSYw.pngdtpXDbD.png
Умения[W] Pufferfish - Изтрелва риба балон, която подскача на мястото, на което е пусната, след което експлоадира. Противниците може да убият рибата, за да избегнат демиджа, който прави преди да експлоадира. Това умение прави четири пъти по-голям демидж на сгради. Safety Bubble - Предпазва Murky. От картинките изглежда, че ще може да лети. Slime - Забавя всички, които са понесли щета и прави демидж известно време. [R1] March of the Murlocs - Призовава огромно количество Murloc-и. Те атакуват най-близкият противник, забавя ги и им прави демидж известно време. [R2] Octograb - Замеря противника с октопод и ги задържа на едно място.
Illidan - цялостен редизайнIllidan е от началото на Алфата, но като цяло е герой, който не е мислен да остане в този му вариант дълго. Някои от уменията и талантите ще бъдат променени.
kUxWqJP.png9bY30km.pngPW5mvPc.pngwlkQhKg.png
Потребителски интерфейсЦелият интерфейс е променен. Изглежда като нова игра.
LOQOItE.pngxjOex0C.pngPW5mvPc.pngwlkQhKg.png
- Талант системата е много подобрена. Вече включва два различни вида на преглед на талантите - една за ветераните и друга за новите играчи. - Минимапа е преправен - Хотбара, портретите са преправени (може да ги видите от картинките) - Има нови цветни пръстени под всеки герой, за да разграничи противниците и съотборниците - Личен брояч на убийствата най-вероятно ще бъде добавен в играта - Статистиката в края на мача също е променена - Ще бъдат добавени повече статистики
Социални подобрения- Ще бъдат добавени кланове - Ще бъде добавена функция за партитата, която ще Ви позволи да получавате бонус експириънс, докато играете, който е равен на този като да играеш с хора от листата с приятели.

Коментари (0)


Влезте в профила си, за да добавите коментар.

Подобни статии

The Crew 2
6
29/10/2018 09:46