Превю на Heroes of the Storm

Автор: forge | 17/12/2017 01:01 164 0

ГЕРОИ И ЗЛАТО


В Heroes of the Storm ще имате възможността да поемете контрола над различни по мощ герои от вселената на Blizzard. Тези герои могат да бъдат отключени по няколко начина.

Ако Ви сърби да пробвате нов герой или да чупете наред с познат и любим, всяка седмица ще имате възможността да изберете един от 5-те героя, които ще бъдат безплатно достъпни под формата на седмична ротацията. Веднъж след като натрупате достатъчно експириънс и достигнете левел 7, ще отключите и допълнителен слот за герой, давайки Ви възможноста да избирате от 6 героя на ротация. Героите в ротацията се сменят всеки вторник, затова проверявайте кои герои са безплатни за игра.


Ако искате да си добавите герой към вашия арсенал за постоянно, ще имате възможността да си го закупите чрез валута наречена "злато" (gold), което ще може да печелите, като изпълнявате задачи в играта. Играчите започват да трупат злато от Левел 5. Колкото по-голям левел сте, толкова повече злато ще печелите, както и като изпълнявате дневните куестове, които се отключват от 6-ти левел.


Дали герой ще бъде наличен в ротацията или не, ще може да тествате герой по желание, като използвате "Try me" системата. Тази система Ви позволява да тествате отделни герои в затворена карта, където може да пробвате различните умения и таланти през свободното си време, далеч от непрестанните обичайни напрегнати игри. Ще имате възможността да сменяте ботове и чудовища, да обновявате укрепенията, да сменяте уменията на героя и да нулирате cooldown-ите , което ще Ви даде добра представа какво да очаквате, когато закупите героя си.


Ако сте нетърпелив да отключите герои, ще може да го закупите срещу реални пари. Хората, които презакупят Diablo III: Reaper of Souls, ще получат Valla the Demon Hunter безплатно.


СКИНОВЕ И НЮАНСИ


Ако героите на Blizzard не Ви достигат, ще можете да си закупите различни видове външни облици.
Всеки скин, включително и стартиращия, ще има минимум два допълнителни нюанса. Оригиналния нюанс ще бъде незабавно достъпен и всеки от двата допълнителни нюанса ще може да се отключи и за останалите герои чрез куестовете на героите. Първият отключващ се нюанс идва като награда след приключване на втория куест на героя, а втория след приключване на четвъртия куест на героя.


Освен, че всеки герои ще има безплатен стартов скин, ще има и доста различни и вълнуващи допълнителни скинове в наличност, които ще могат да се спечелят по различни начини. Някои ще могат да бъдат закупени с реални пари, други раздавани безплатно по различни събития или след приключване на шестия куест на героя.МАУНТОВЕ


Искате малко екстра скорост? Познатите от World of Warcraft маунтове идват на помощ и в Heroes of the Storm, за да Ви отведат където искате. Различни видове маунтове ще бъдат налични за персонализиране на външния вид на героя Ви, докато се изтрелвате в битка или гоните ранен противник. Всеки маунт ще включва най-малко три налични нюанса. Първият е наличен веднага, а останалите два ще се отключат, като изпълните петият куест на героя. Всички играчи ще започнат с безплатен маунт кон, а допълните маунтове ще могат да се закупят срещу реални пари. В допълнение, уникален маунт ще бъде даден като награда на играчите, които направят покупка за реални пари по време на Алфа и Бета фазата от тестването.ЕКСПИРИЪНС И ПРОГРЕС


Ще имате възможност да увеличавате левела си, като печелите експириънс (опит), като има няколко начина за спечелването му.
1: Като играете с приятели от Battle.net
2: Като печелите мач
3: Чрез дневните куестове, които се отключват от 6-ти левел
4: Като изпълнявате куестове на героите. Имайте на предвид, че това не само Ви дава експириънс, но и Ви отключва допълнителни опции за персонализиране на външния вид на героите и маунтовете.


Коментари (0)


Влезте в профила си, за да добавите коментар.

Подобни статии

The Crew 2
5
26/09/2018 09:10