Storm Powers от 20 ниво

Автор: forge | 17/12/2017 01:01 148 0

Storm Powers са талантите от седмия ред на дървото с талантите, които героят Ви отключва на 20 ниво. Може да изберете между 2 и 3 от тези таланти в зависимост от героя Ви. Storm Powers са изключително могъщи и могат да дадат огромен тласък на отбора, който първи вдигне 20 ниво. От последния datamining, в играта има общо 4 такива Storm умения.

RESURGENCE OF THE STORM

Resurgence of the Storm намаля времето за съживяване на 5 секунди на всеки 2 минути. Видяхме Zeratul да получава този талант от последния мач на Q&A стрийма. За този етап от играта, съживяването отнема дълго време - понякога около минута.

ONSLAUGHT OF THE STORM

Onslaught of the Storm кара убитите противници да експлоадират с мощ от 500 dmg. На пръв поглед и този талант не изглежда особено впечатляващ, като Resurgence of the Storm. Само в някои специфични ситуации може да го ползвате ефективно. Може би, ще бъде най-ефективен срещу минионите, които се движат един до друг.

FURY OF THE STORM

Fury of the Storm ще накара вашата главна атака да пулсира два пъти, нанасяйки 25% по-малко демидж за всеки вторичен удар. Това е изключително увеличаване на демиджа. Увеличава демиджа на автоматичната атака до 125% в зависимост от броя на противниците. Този талант най-малко зависи от ситуацията и бонусът му винаги е гарантиран.

BOLT OF THE STORM

Bolt of the Storm Ви позволява да се телепортирате на кратко разстояние. За повечето герои, които не искат Fury of the Storm, то това умение ще бъде задължително, защото Ви позволява да си смените позицията много бързо. Видяхме Diablo с това умение в последния Dragon Shire мач на Q&A стрийма.


Коментари (0)


Влезте в профила си, за да добавите коментар.

Подобни статии

The Crew 2
5
26/09/2018 09:10