Запис от третия Q&A стрийм

Автор: forge | 17/12/2017 01:01 161 0

Снощи, в третия Q&A стрийм, в който участваха комюнити мениджъра Kevin "Cloaken" Johnson, старши художникът Phil Gonzales и старши арт директора Samwise Didier, главната дискусия беше относно артуорка в предстоящата игра. Може да видите запис, като в първата половина има проблем със звука, но очакваме да качат запис и в youtube, където проблема ще бъде оправен. Когато това стане, ще обновим статията.

- Как успявате да комбинирате 3 различни свята в една игра?Екипът направи изцяло ново измерение наречено The Nexus. Този свят комбинира всички герои от световете на Blizzard в един. Ще има история свързана с The Nexus, както и ролята на всеки герой в света. Това е специално за хората, които се радват и се фокусират въру историята на всеки герой.

- Някакъв концепт арт за AI и Battlegrounds?Всяко бойно поле се върти около приказна история. Всички ще имат различна история и артуорка ще съвпада с темата на бойното поле. Dragon Shire беше замислен да бъде в King’s Crest. Атмосферата в Dragon Shire се отнася за вълшебен приказен град. Сградите, природата и пейзажа са направени така, че да съвпаднат с темата и чувството на картата.

 

- Ще видим ли повече Cross game скинове?Да, екипът определено ще направи повече от тях. Някои скинове вече се разработени. - Колко вълнуващо е, от перспективата на художниците, да обединят трите, толкова харесвани светове, в един?Heroes of the Storm е Светия граал на всички игри. Всички могат да играят с различни аспекти на героите от света на Близард, докато са в една игра. Например, witch doctor със Starcraft скин или Warcraft скин. Играта е перфектна в това отношение и екипа може да си позволи да използва въображението си, за да вкара всички в играта.


Коментари (0)


Влезте в профила си, за да добавите коментар.

Подобни статии

The Crew 2
5
26/09/2018 09:10