Heroes of the Storm - често задавани въпроси

Автор: forge | 17/12/2017 01:01 177 0

 

Какво е Heroes of the Storm?

Heroes of the Storm е онлайн игра с безплатен достъп (free-to-play), където отборите враждуват помежду си. Играта представя повече от 20 години от историята на Blizzard игрите, включвайки знаменити герои, събрани в епична екшън отборно базирана стратегическа игра. Дали сте хардкор плеър на WoW, поразяващ демоните Варварин или Terran от бронзова лига, Вие ще намерите своя герой от вселената на Blizzard, който да съвпадне с вашия стил на игра. Във всеки мач можеш да избираш един от всички герои на Blizzard, с който да влезеш в битка срещу противника с целта да разрушиш противниковата база. Всеки герой започва с определени способности, които по време на битка ще имате възможността да ъпгрейдвате. Начинът, по който изберете да ъпгрейдвате талантите на вашия герой, може значително да промени начина на битката. Support герои, като например Uther, могат да се играят с целта да лекуват останалите герои или да нанасят повече щети на противника.

Какво прави Heroes of the Storm различна?

Освен, че имате избор да играете с герой от вселената на Blizzard, играта предлага различни бойни полета. Всяко бойно поле има специална тайна, която може да се отрази на стратегията Ви. Например в Blackheart’s Bay трябва да събирате съкровища от сандъци, които се появяват периодично на случаен принцип, или като ги крадете от противника. След като заплатите на пирата Blackheart определено количество съкровища, той ще насочи оръдията на кораба си към противниковата база, нанасяйки ужасна щета. Повече може да научите в страницата Играта. Другото, което прави играта различна е продължителността на мачовете. С време от 20 минути, Heroes of the Storm се концентрира върху по-интензивни битки, превръщайки геймплея забавен и бърз.

Колко герои има в играта?

На демото от BlizzCon 2013 в играта бяха достъпни само 18 героя, но това е само първата група от герои. Ще бъдат добавени още много.

Играта ще бъде безплатна - какво ще може да се купува и печели?

Не е ясно със сигурност, но това, което се знае е, че героите ще бъдат отключвани като играете играта.

На какви платформи ще може да се играе играта?

PC и MAC.

Кога се очаква бета теста?

През първата половина на 2014 година.

Карти 
##
##

Коментари (0)


Влезте в профила си, за да добавите коментар.

Подобни статии
Въведение в новия Matchmaking

Въведение в новия Matchmaking

Нов Matchmaking на база представянето Ви в предишни мачове

17/12/2017 01:01
0
Обзор на Reddit Q&A от 13 април

Обзор на Reddit Q&A от 13 април

Вчера (на 13 април) се проведе Q&A в reddit, в който разработчиците отговаряха н

14/04/2018 22:58
0

The Crew 2
5
26/09/2018 09:10